© 2023 by Assist2Enjoy.

  • Facebook Social Icon
  • Google+ Social Icon

Elegantie, performantie, vertrouwen en respect voor de omgeving. Dit is de missie van Foster, zodat jij in kwaliteit kan leven.

Deze Noord-Italiaanse fabrikant van keukenapparaten heeft zijn bekendheid in de internationale keukensector vooral te danken aan de hoogwaardige, kwalitatieve fabricatie. Een aanbod om letterlijk bij weg te dromen. Van een compleet aanbod van spoelbakken (o.a. Gun Metal zwarte Inox) tot hét summum van gaskookplaten en inox-werkbladen op maat.

A2E ontdekte bij Foster ook een rijk aanbod van ovens en inductiekookplaten. Wij maakten een selectie van 3 collecties uit hun aanbod van ovens :

  • FL-collectie: zwarte spiegel ovens van 60 en 45 cm;

  • S4001-collectie: inox met zwart - ovens van 60 en 45 cm;

  • KE-collectie: ergo & easy-to-use collectie met een combi-microgolf 45 cm en een pyro-oven 90 cm in inox.

BLAST CHILLER

De koude oven!
Foster voltooit het FL-gamma en introduceert de nieuwe multifunctionele blast-chiller, het equivalent van een oven, maar ontworpen om de temperatuur te verlagen in plaats van te verhogen. Een onmisbaar apparaat in de professionele keukens, voor de echte hobbykoks een must-have.
De blast-chiller kan verschillende functies aan: diepvriezen, razend snel afkoelen, rauwe voeding ontsmetten, gecontroleerd ontdooien, lage temperatuur koken, regenereren van bereide maaltijden, snelle koeling  voor dranken en meer!

MILANO AIR INDUCTION

Alle vuurkracht en zuigkracht in één.
De perfecte combinatie van een hoogwaardige inductiekookplaat en een krachtige afzuigkap, gecombineerd in een elegant en ergonomisch ontwerp.
De Foster Milano Air biedt vier ruime kookzones die kunnen worden gekoppeld via de brugfunctie tot twee riante kookzones van 21 x 39 cm.
6 verschillende afzuigvermogens tot 680m³/h garanderen een krachtige en efficiënte afzuiging in alle omstandigheden.
Het geheel is perfect vlak, zelfs de afzuigruimte. De hele ruimte is dus in perfecte veiligheid beschikbaar voor de potten.

forni S4001 _amb 01